intézzük.hu

Bemutatkozás

Csapatunk képzett szakemberekből áll, akik ezen területen dolgoztak ezelőtt,így tisztában vannak minden megoldandó problémával.

Ügymenet

1. Kapcsolatfelvétel

Ügyfél telefonon vagy a lenti űrlap kitöltésével jelentkezik a problémájával,melyben minden részletet átbeszélünk vagy leírunk.

2. Megrendelés visszaigazolása

Ügyfél megkapja a megrendelt szolgáltatás visszaigazolását, melyben szerepelni fog a kért szolgáltatás leírása és annak pontos ára.

3. Dokumentumok csatolása

Ügyfél a kért igazolásokat, meghatalmazásokat, okmányokat a digitálisan kialakított felületen feltölti.

4. Megkezdődik a munka

Csapatunk a megfelelő Hivatalt megkeresi és továbbítja a korábban kitöltött igénylőlapokat, igazolásokat.

5. Átadás

Az elkészült dokumentumokat elektronikusan,igény esetén postai úton továbbítjuk (természetesen a kártyákat postai úton küldjük vagy küldetjük ki a kért címre)

5. Fizetés

A folyamat lezárásaként a korábban megállapított összeget átutalással vagy bankkártyás fizetéssel tudja kiegyenlíteni.

Szolgáltatásaink

Jogviszonnyal kapcsolatos ügyintézés

Legtöbbször az orvosnál szembesülünk azzal a ténnyel, hogy nem vagyunk jogosultak az egészségügyi szolgáltatások igénybevételére, így a gyógyszer kiváltására sem. Előzze meg a kínos és sok problémát okozó szituációt. Biztos zöld lámpája van?

TAJ-kártya (TB) ügyintézés

 Az egészségbiztosítási ellátások igénybe vételére egy azonosítási számmal, úgynevezett Társadalombiztosítási azonosító jellel rendelkezik minden magyar állampolgár. A TAJ-kártya érvényességét jogviszony ellenőrzés igazolja. Önnek van érvényes egészségbiztosítási jogviszonya?

Európai Egészségbiztosítási kártyával kapcsolatos ügyintézés

Az Európai Unió tagállamaiban EU-kártyával veheti igénybe a sürgős és szükséges orvosi ellátásokat. Ha külföldre utazik, mindenképpen vigye magával EU-kártyáját, amit mi azonnal beszerzünk Ön helyett!

Egyéb szolgáltatások

Tanácsot adunk és különböző igazolásokat szerzünk be Ön helyett: Pl. családok otthonteremtési kedvezmények (CSOK) igényléséhez / babaváró támogatáshoz szükséges jogviszonyt igazoló hatósági bizonyítvány beszerzése.

Hivatali ügyintézés

Elintézzük Ön helyett, személyes hivatali ügyeit, így több ideje marad családjára vagy egyéb más teendőire. Mi sorban állunk Ön helyett.

Európai uniós ügyekkel való ügyintézés

Az Európai Gazdasági Térségben munkát vállalók jogviszonyának ügyeivel kapcsolatos ügyintézés.

Kapcsolat

Árlista